«Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε» – Τι λέει ο Λοβέρδος για τη μάχη του Γρηγοράκου με τον κορονοϊό (video)

Μήνυμα συμπαράστασης για τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος από χθες, Πέμπτη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε οτι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη.
Λέωνιδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε οτι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λέωνιδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!

Posted by Andreas Loverdos on Friday, December 18, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγοράκος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η νοσηλεία του έγινε για προληπτικούς λόγους, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στην ΜΕΘ και να διασωληνωθεί.

Με το νοσοκομείο Σωτηρία επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης και η Φώφη Γεννηματά. «Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Λεωνίδα Γρηγοράκο», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης που επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...