Λεωφορείο «κρεμάστηκε» από διάβαση πεζών στη Νέα Υόρκη (video)

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, όταν ένα λεωφορείο, κρεμάστηκε στην κυριολεξία, από μια διάβαση πεζών, κατόπιν σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Cross Bronx, όπως ανέφερε το New York Emergency Management, σύμφωνα με τη Guardian.

Στιγμιότυπα από το περιστατικό, που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν το λεωφορείο που έχει χωριστεί στα δύο, με το μπροστινό μέρος του να ισορροπεί στον κάτω δρόμο, ενώ το πίσω μέρος του ήταν στην άνω διάβαση.

Από το ατύχημα, τραυματίστηκαν ελαφρώς επτά με οκτώ άτομα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας στο NBC New York. Ανάμεσά τους, βρίσκεται και ο οδηγός του λεωφορείου.  Αρκετές μονάδες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, όπως ανέφερε η Υπηρεσία. Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες λεωφορείων και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Mark D Levine, μέλος του συμβουλίου της Νέας Υόρκης, έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν «κλείσει» την περιοχή λόγω του περιστατικού.

Το πρακτορείο NYEM ανακοίνωσε ότι είχε σημειωθεί σύγκρουση λεωφορείου στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Cross Bronx και της University Avenue, καλώντας τους οδηγούς να αποφύγουν το σημείο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...