Λευκορωσία: Ο Λουκασένκο επισκέφθηκε στη φυλακή μέλη της αντιπολίτευσης (video)

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο πήγε σε μια φυλακή του Μινσκ το Σάββατο (10/10) για να έχει συνάντηση με κρατούμενους ηγέτες της αντιπολίτευσης, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Belta».

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από ένα φιλοκυβερνητικό δίκτυο στο «Telegram» και το οποίο επικαλείται το «Belta» στην ιστοσελίδα του, ο Λουκασένκο και έντεκα ακόμη πρόσωπα, ντυμένοι απλά, φαίνονται να κάθονται γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι που είναι στολισμένο με λουλούδια.

Ο πολιτικός της αντιπολίτευσης Βίκτορ Μπαμπαρίκο, στον οποίο απαγορεύτηκε να θέσει υποψηφιότητα στις αμφιλεγόμενες προεδρικές εκλογές του Αυγούστου και ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση τον Ιούλιο μαζί με τον γιο του, διακρίνεται στα αριστερά του Λουκασένκο στη φωτογραφία.

Εκπρόσωπος της ομάδας του Μπαμπαρίκο, ο Γκλεμπ Γκέρμαν, είπε ότι πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι γνήσια, αλλά ότι δεν γνωρίζει τον λόγο της συνάντησης. «Όλοι επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες τώρα», είπε.

Όλοι όσοι βρίσκονταν γύρω από το τραπέζι εκτός από τον πρόεδρο είχαν μια κάρτα με το όνομά τους μπροστά τους. Η μόνη γυναίκα που ήταν στο τραπέζι ήταν ένα μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της αντιπολίτευσης, η δικηγόρος Λίλια Βλάσοβα, η οποία προφυλακίστηκε στα τέλη Αυγούστου.

Κατά τη συνάντηση αυτή, ο 66χρονος Λουκασένκο μίλησε για τις αλλαγές που προτείνει στο Σύνταγμα της Λευκορωσίας. «Το Σύνταγμα δεν μπορεί να γραφτεί στο δρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος Λουκασένκο σύμφωνα με το λευκορωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...