Κυνική παραδοχή Άδωνη για το click away: Κερδίζουν οι «μεγάλοι» (video)

Στην παραδοχή ότι από το click away, που άρχισε να εφαρμόζεται από χθες Κυριακή στα καταστήματα, κερδίζει ο «μεγάλος», αυτός που είναι πιο οργανωμένος και λειτουργεί καλύτερα, προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κερδίζει ο “μεγάλος”; Προφανώς, ο μεγάλος και οργανωμένος θα κερδίσει περισσότερο γιατί έχει ξοδέψει και περισσότερα χρήματα για να είναι έτοιμος γι’ αυτό», παραδέχθηκε ο υπουργός.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τα οριζόντια μέτρα στήριξης συνεχίζονται και για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με το σύστημα click away.

Τόνισε πως το click away ήταν σχεδόν μονόδρομος προκειμένου τα καταστήματα να λειτουργήσουν χωρίς να επιβαρυνθούν οι υγειονομικές συνθήκες και προκληθεί τρίτο κύμα πανδημίας, ενώ υπογράμμισε ότι εάν η κυβέρνηση δεν λάμβανε αυτή την απόφαση το εμπόριο θα είχε ισχυρό πρόβλημα λόγω της κατάρρευσης των ταχυμεταφορών.

Αναφορικά με τις κινήσεις που έγιναν για να βοηθηθούν οι πιο μικροί καταστηματάρχες ο υπουργός είπε «εντάξαμε και την τηλεφωνική παραγγελία για να μπορεί να δουλέψει και ο μικρός που δεν έχει σύστημα eshop. Βάλαμε και την πληρωμή με πιστωτική στο κατάστημα. Βάλαμε και δωρεάν μήνυμα για να μπορεί ο μικρός καταστηματάρχης να ενημερώνει τους πελάτες του».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...