Κρήτη: Δεν καταλαβαίνουν από πρόστιμα – Ανοιχτό μπαρ και σπιτικά γλέντια

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει επιχειρηματίας στην Κρήτη ο οποίος, το βράδυ του Σαββάτου (9/1/2021) έπεσε στο δόκανο των ελεγκτικών Αρχών για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός cafe – bar στα Χανιά ο οποίος λειτούργησε την επιχείρησή του εν μέσω lockdown. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο Ηράκλειο επίσης, ιδιοκτήτης σπιτιού, όπως φάνηκε από τον σχετικό έλεγχο διοργάνωσε μάζωξη με συνέπεια να το μάθει η Αστυνομία και να του βεβαιώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις

Την ίδια ώρα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, η Αστυνομία στην Κρήτη βεβαίωσε συνολικά 127 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, οι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας άγγιξαν τις 30. Εξ αυτών, οι 10 βεβαιώθηκαν στα Χανιά, οι 10 στο Λασίθι, οι 3 στο Ρέθυμνο, οι 6 στο Ηράκλειο και μία στον ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 97 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 28 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 51 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 5 στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...