«Κράμα αλαζονείας και παλαιοκομματισμού» – Το Μαξίμου στάζει… χολή για Θεοδωρικάκο

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έστειλε τον «πάγκο» τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν οι αρνητικές διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών.

Σύμφωνα μάλιστα με τη στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», δεν φταίνε τα λάθη του τέως υπουργού που τον άφησαν εκτός κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτηριζόταν από αρκετούς και εντός του Μαξίμου «κράμα αλαζονείας και παλαιοκομματισμού».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος, στο μακροσκελές αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ευχαρίστησε σχεδόν τους πάντες, αλλά δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον κ. Μητσοτάκη.

Όπως λένε οι παροικούντες τη «γαλάζια Ιερουσαλήμ», ο κ. Θεοδωρικάκος φαίνεται πώς «πλήρωσε» τις κακές σχέσεις συγκεκριμένα με τον «γενικό κουμανταδόρο» του Πρωθυπουργού και Διευθυντή του γραφείου του, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...