Κορονοπάρτι στο κτήριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτική Προστασίας – «Αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με το Υφυπουργείο μας», απαντά ο (video)

Απίστευτες εικόνες από κορονοπάρτι στο κτήριο όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέγραψε video χρήστη στα social media, το οποίο φέρεται να έγινε την Τσικνοπέμπτη. Σε αυτό φαίνονται περίπου 10-12 άνθρωποι να γλεντούν με ζεϊμπέκικα και πιθανότατα με την απαιτούμενη ποσότητα κρέατος.

Αυτό καταγράφηκε σε εξωτερικό χώρο του κτηρίου όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από την εικόνα από το google maps.

Και μάλιστα υπήρχαν κι άλλοι μάρτυρες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Και όλα αυτά ενώ το πρωί της Τσικοπέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση να είμαστε προσεκτικοί και να γιορτάσουμε τη μέρα μόνο με την οικογένειά μας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς

απαντώντας σχετικά τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί που «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...