«Κορονοπάρτι» με 100 άτομα στην Οβρυά της Πάτρας – Πρόλαβαν κι έφυγαν στα χωράφια (video)

Για ακόμα μία φορά πάρτι εν μέσω κορονοϊού αναστατώνει την Πάτρα. Συγκεκριμένα, πάνω από 100 άτομα διασκέδαζαν σε «κορονοπάρτι» που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06/03) σε παλιό κτήριο στην Πάτρα, στην περιοχή της Οβρυάς. Με κάποιους να τρέχουν στα… χωράφια για να… σωθούν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι διοργανωτές είχαν βάλει δυνατά μουσική, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες περιοίκων. Σύμφωνα με μάρτυρες, η αστυνομία έκανε περιπολία στο χώρο αλλά οι νεαροί πρόλαβαν και έφυγαν από το πίσω μέρος… και χάθηκαν στα χωράφια.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες ανέβαζαν και φωτογραφίες στο Ιnstagram, όπως και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο τοπικό site «flamis.gr».

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, άλλο ένα «κορονοπάρτι» γινόταν στην περιοχή «Αγίας Σωτήρος» από τις… 23:00 το βράδυ. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι διοργανωτές του «κορονοπάρτι» είχαν βάλει δυνατά μουσική, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες περιοίκων.

Επίσης, ένα… πάρτι εν μέσω κορονοϊού και έκτακτων μέτρων αναστάτωσε την Πάτρα πριν από λίγες ημέρες, με την ΕΛΑΣ να το… επαναβεβαιώνει με καθυστέρηση τριών και πλέον ωρών, αφού αρχικά το είχε διαψεύσει. Φαίνεται πως όλα… συνέβησαν στην οδό Γεωργίου Γεννηματά στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Η παραδοχή από την αστυνομία ήρθε αφού τα βίντεο με το ξέφρενο πάρτι είχαν κατακλύσει τα social media και απασχολούσαν τα ΜΜΕ της περιοχής.

Πριν από μερικές ημέρες φέρεται να έγινε «κορονοπάρτι» στη φοιτητική εστία της Πάτρας και ακολούθησε οργισμένη ανακοίνωση του Πρύτανη, ο οποίος ανέφερε: «Δε θα αποδεχθούμε την επανάληψη του φαινομένου».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...