Κορονοϊός: Ζευγάρι δεν φορούσε μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο – Πώς απέδειξαν ότι συζούν (video)

Με αμείωτη ένταση εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Οι οδηγοί καλούνται συχνά στον δρόμο να επιδείξουν τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν το λόγο μετακίνησής τους, αλλά και να απαντήσουν γιατί δεν φορούν μάσκα αν δεν πρόκειται για οικογένεια.

Αυτό συνέβη και σε ένα ανύπαντρο ζευγάρι κατόπιν ελέγχου στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Τροχαία σταμάτησε το αυτοκίνητο τους και τους ρώτησε γιατί δεν φορούν μάσκα.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν είναι παντρεμένοι, ωστόσο συζούν στην ίδια οικεία. Μάλιστα, για να το αποδείξουν, έδειξαν το Ε1 τους που πιστοποιούσε ότι έχουν την ίδια διεύθυνση κατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε μια καμπίνα αυτοκινήτου μπορούν να μην φοράνε μάσκα τα άτομα που συζούν στο ίδιο σπίτι ή έχουν Α και Β βαθμό συγγένειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...