Κορονοϊός: Υπαίθρια «κορονοπάρτι» στην Πάτρα την ώρα που τα νοσοκομεία ασφυκτιούν (video)

Εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν στην Πάτρα την Πέμπτη, ανήμερα της επετείου της 25η Μαρτίου, την ώρα που τα νοσοκομεία της περιοχής βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση λόγω κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία ελεύθερη κλίνη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως τονίστηκε και στο ρεπορτάζ του «OPEN TV».

Τα υπαίθρια κορονοπάρτι σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ έχουν γίνει καθημερινότητα με τους εμπόρους της περιοχής να αντιδρούν έντονα, καθώς τα καταστήματα εστίασης και μπαρ είναι κλειστά, λόγω πανδημίας, με βάση και τα τελευταία μέτρα.

Οι εικόνες συνωστισμού στις Σκάλες της οδού Αγίου Νικολάου προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, με τους νοσηλευόμενους να είναι την ίδια ώρα σταθερά πάνω από 200 στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Και οι καθημερινοί αριθμοί κρουσμάτων, που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης στην περιοχή. Την Πέμπτη (25/03) ανακοινώθηκαν 100 νέα κρούσματα και ο αριθμός είναι σταθερά τριψήφιος εδώ και ημέρες.

(πληροφορίες από OPEN TV, ethnos.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...