Κορονοϊός: «Βούλιαξε» η Ερμού – Πλήθος κόσμου για τα τελευταία ψώνια πριν από τα νέα αυστηρά μέτρα (video)

Σε αυστηρούς περιορισμούς επιστρέφει και πάλι η αγορά στην Αττική, καθώς ο νομός βρίσκεται πλέον στο «κόκκινο» με αποτέλεσμα κόσμος να βγει ξανά για τα τελευταία ψώνια.

Λόγω του συναγερμού που έχει σημάνει στην περιοχή, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε νέα αυστηρότερα μέτρα, με τα τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές να παραμένουν κλειστά, τα Γυμνάσια να ανοίγουν, καθώς και οι αγορές θα γίνονται με click away και click in shop στο λιανεμπόριο.

«Λαοθάλασσα» η Ερμού

Καθώς βρίσκονταν επί ποδός οι νέοι περιορισμοί, στα εμπορικά καταστήματα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού επικράτησε… πανικός, αφού πλήθος καταναλωτών έσπευσε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Έξω από αρκετά μαγαζιά, σχηματίστηκαν ουρές από άτομα που θέλησαν να κάνουν τις τελευταίες αγορές. Ωστόσο, σημειώνεται πως όπως φαίνεται, τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού μέσα στα καταστήματα, ενώ οι πελάτες φορούσαν μάσκες προστασίας.

Τι ίσχυε μέχρι τώρα με την αγορά και το λιανεμπόριο

Το λιανεμπόριο άνοιξε τη Δευτέρα (18/01), με συγκεκριμένους κανόνες (μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις) και από την 1η ημέρα σημειώθηκαν «ουρές» στα καταστήματα. Το ίδιο συνέβη και το τελευταίο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν σενάρια για ψώνια με χρονόμετρο με τη χρήση app.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την γεμάτη από κόσμο Ερμού, λίγο πριν τις νέες ανακοινώσεις:

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...