Κορονοϊός: Το… διαστημικό μήνυμα της ΕΕ για τους εμβολιασμούς (video)

Η έναρξη των εμβολιασμών στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμβολίζει την ιστορική στιγμή της έναρξης της αρχής του τέλους της μάχης με τον κορονοϊό. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τιμά αυτή την Κυριακή (27/12), κάνοντας και έναν παραλληλισμό.

Κατά την ιστορική ατάκα του Νιλ Άρμστρονγκ, όταν πάτησε στις 20 Ιουλίου στο Φεγγάρι, «That’s one small step for a man, one giant leap for mankind» (ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα), η ελληνική αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter: «Ένα μικρό τσίμπημα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα».

Επίτροπος Υγείας ΕΕ: Γυρίζουμε σελίδα στην πανδημία

«Τα εμβόλια παραδόθηκαν στα κράτη μέλη. Σήμερα ξεκινούν οι εκστρατείες εμβολιασμού σε όλη την ΕΕ», αναφέρει σε μήνυμά της στο twitter η επίτροπος Υγείας, Στέλλα Κυριακίδου. Έτσι «θα συνεχίσουμε να σώσουμε ζωές και να γυρίσουμε σελίδα στην πανδημία», τονίζει.

«Έχουμε ενεργήσει με ενότητα σε όλη αυτή την πανδημία. Σήμερα αρχίζουμε να γυρίζουμε μαζί τη σελίδα σε αυτό το κεφάλαιο, μαζί», αναφέρει η Κομισιόν.

Μαργαρίτης Σχοινάς: Μία κακή μέρα για όσους δεν πίστεψαν στην Ευρώπη

«Μία κακή μέρα για όσους δεν πίστεψαν στην Ευρώπη. Μία ημέρα που θα μείνει στις μνήμες μας. Μία Ένωση για όλους. Μία κοινότητα αλληλεγγύης», έγραψε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...