Κορονοϊός: Θετικά δύο βρέφη στη Λαμία

Μετά από τα 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Λαμία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης 12/11, σημειώθηκαν ακόμη 8 νέα περιστατικά covid-19 την Παρασκευή 13/11, ύστερα από ελέγχους ή από αυτόβουλη προσέλευσή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Αναλυτικότερα:

Μεταξύ των νέων περιστατικών, βρίσκονται και δύο βρέφη ηλικίας 3 και 6 μηνών, με τους γονείς τους να είναι επίσης θετικοί στον ιό και να έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, το 3 μηνών μωρό, θα διακομιστεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Επιπλέον, τέσσερα νέα περιστατικά κορονοϊού εισήχθησαν στην κλινική. Πρόκειται για έναν 70χρονο από τη Λαμία, έναν 72χρονο από τα Καμένα Βούρλα και ένα ακόμη ζευγάρι από τη Λαμία.

Τέλος, ανακοινώθηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις γυναικών από τη Λαμία ηλικίας 27 και 52 ετών που παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν, χωρίς να χρειάζονται νοσηλεία.

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών στη Λαμία, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 5 ακόμη κλίνες.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...