Κορονοϊός: «Θα ξαναέκανα το εμβόλιο» – Τι δήλωσε η νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα που παρουσίασε παράλυση

Η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας από την Κέρκυρα, που βρέθηκε στο επίκεντρο των ενημερώσεων πριν από δύο εβδομάδες, εξαιτίας του ότι παρουσίασε παράλυση στα κάτω άκρα μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, φαίνεται πως είναι πλέον πολύ καλή.

Η ίδια, έχοντας πλέον αναρρώσει, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, αναφέροντας ότι η υγεία της βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι χαρούμενη που επέστρεψε στην οικογένειά της.

«Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα», υποστήριξε η κ. Μουμούρη, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει αν το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε οφείλεται στο εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

Η νοσηλεύτρια θέλει να αφήσει πίσω της την περιπέτεια που πέρασε και πρώτο της μέλημα είναι η βελτίωση της υγείας της.

«Θα το ξαναέκανα το εμβόλιο»

«Σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά», δήλωσε, ενώ τόνισε ότι δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό της ότι δεν έπρεπε να κάνει το εμβόλιο. «Θα το ξαναέκανα το εμβόλιο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Παναγιώτη Καλοδίκη, το σημαντικό πλέον είναι ότι η νοσηλεύτρια είναι υγιής, καθώς και το μήνυμα που στέλνει, ότι «ακόμα και τώρα να έπρεπε να αποφασίσει, θα το ξαναέκανε. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας», κατέληξε ο κ. Καλοδίκης.

Πηγή: MEGA

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...