Κορονοϊός: Συναγερμός στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων με δεκάδες κρούσματα

Ανησυχίες εκφράζονται στο χωριό Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα, καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα της πανδημίας, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους, καθώς και στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tv10.gr, τουλάχιστον πέντε με έξι οικογένειες της περιοχής ανέφεραν επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 σε, με κάποια περιστατικά να βρίσκονται σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Έντονη είναι και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, οι οποίες πραγματοποιούν εντατικές περιπολίες σε πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους.

Στο γηροκομείο που διαθέτουν τα Μεγάλα Καλύβια, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τους συχνούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα.

Αναμένεται η άφιξη στην περιοχή από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της ομάδας της ΚΟΜΥ Τρικάλων κατά τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να διενεργηθούν μαζικά rapid test ώστε να υπολογιστεί η επιδημιολογική κατάσταση.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...