Κορονοϊός: Συγκλονίζει ασθενής που κατέγραφε καθημερινά σε βίντεο την περιπέτειά του (video)

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός γυμναστή από τα Γιαννιτσά που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και κατέγραφε σε βίντεο κάθε μέρα τη μάχη που έδωσε, έχοντας και πνευμονία. «Οδηγήθηκα στις πύλες της κολάσεως», υπογράμμισε χαρακτηριστικά για τη μάχη που έδωσε και την περιπέτεια που πέρασε. «Γεια σας άγγελοι», έλεγε στους γιατρούς.

Παρότι ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, ο γυμναστής χρειάστηκε έναν μήνα για να ξεπεράσει τον κορονοϊό και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε να βγει αρνητικό. Ο πρώην ασθενής κατέγραφε για 15 συνεχόμενες ημέρες σε βίντεο την περιπέτεια της υγείας του, δημιουργώντας ένα ημερολόγιο νοσηλείας κορονοϊού.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις αρχές Νοεμβρίου. Λόγω του ότι εμφάνισε πνευμονία, χρειάστηκε να νοσηλευτεί…

«Στις 10 Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Είχα δέκατα και αδυναμία. Απλά στην πορεία όσο μεγάλωνε αυτό, είχα αυξημένο πυρετό και κοβόμουνα, η αδυναμία μεγάλωνε όλο ένα και περισσότερο, ολοένα και περισσότερο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», δήλωσε ο 50χρονος άνδρας στην εκπομπή «Live News» στο «Mega».

Όπως υπογράμμισε, τη δέκατη τρίτη ημέρα της νοσηλείας του, με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει και να αναπνεύσει. «Φανταστείτε ότι πήγαινα στο διπλανό δωμάτιο στην τουαλέτα και σταματούσα στη μέση για να πάρω ανάσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω», σχολίασε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Live News»:

«Όταν ανέβηκα την ανηφόρα για να μπω μέσα στο νοσοκομείο, δεν το περίμενα ότι θα ήταν μια διαδρομή που θα οδηγούσε στις πύλες της κολάσεως», είναι τα συγκλονιστικά λόγια του στο «Open TV».

Ακολούθως με μεγάλη συγκίνηση μίλησε για τους γιατρούς του νοσοκομείου, που έδωσαν μαζί του τη μεγάλη μάχη. «Κάθε φορά που τους έβλεπα να αλλάζουν βάρδια και να έρχονται καινούργιοι τους έλεγα “Γεια σας άγγελοι”», σημειώνει.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...