Κορονοϊός: «Σε ορισμένες κατηγορίες το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό» – Τι λέει ο Καπραβέλος (video)

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες, τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καπραβέλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο OPEN, αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού και το εμβόλιο.

Ο κ. Καπραβέλος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η πίεση στο σύστημα υγείας δεν λέει να κοπάσει, ενώ εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για το άνοιγμα της αγοράς, ώστε «να μην ζήσουμε εικόνες Βρετανίας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακόμα, ανέφερε πως με την πανδημία είδαμε τον θάνατο να μας κερδίζει και πως οι αριθμοί των νεκρών στη χώρα είναι σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο κάθε 3 μέρες.

Τέλος, ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως το εμβόλιο κατά της covid-19 ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες.

«Το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για αυτούς που έχουν σχέση με ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι δικηγόρος και να βλέπεις κόσμο. Δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο, δεν μπορούμε να καθόμαστε αμήχανοι απέναντί του, δεν μπορούμε να το αφήσουμε, εφόσον έχει την αποτελεσματικότητα που λένε», ανέφερε.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...