Κορονοϊός: Σάλος στις ΗΠΑ με το πάρτι του Τραμπ στον Λευκό Οίκο (video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να αντιμετωπίζει με μια δική του… θεωρία τον κορονοϊό και να αγνοεί επιδεικτικά τους επιστήμονες, διοργανώνοντας πάρτι στον Λευκό Οίκο.

Την ίδια ώρα, ειδικοί προειδοποιούν τους Αμερικανούς να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους στη διάρκεια των γιορτών και η χώρα συνεχίζει να θρηνεί για απώλειες πολιτών.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τον δικό του… κόσμο και έτσι διοργάνωσε πάρτι, παρά τα ρεκόρ θανάτων και μολύνσεων από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ.

Ένας ρεπόρτερ ρώτησε, μάλιστα, τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια εκδήλωση την Τρίτη (08/12): «Γιατί έχετε μια διαφορετική συμπεριφορά από τον αμερικανικό λαό από αυτό που λένε οι επιστήμονές σας;».

«Είναι χριστουγεννιάτικα πάρτι και, ειλικρινά, έχουμε μειώσει τον αριθμό σημαντικά, όπως γνωρίζεται», ήταν η απάντηση του Τραμπ, σύμφωνα με το «ABC News» και συνέχισε: «Βλέπω πολλούς ανθρώπους στα πάρτι να φορούν μάσκες και θα έλεγα ότι κοιτάζω το κοινό σε αυτά τα πάρτι και έχουμε πολλούς ανθρώπους που φορούν μάσκες και νομίζω ότι αυτό είναι καλό».

Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media παρουσιάζουν, ωστόσο, μια διαφορετική εικόνα. Δείχνουν πολλούς σε αυτές τις συγκεντρώσεις να μην φορούν μάσκες και να μην κρατούν τις αποστάσεις.

Σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (07/12), ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – ο οποίος δεν φορούσε μάσκα – έκανε ζωντανή μετάδοση τα σχόλια του πατέρα τους το Facebook όπου ακούγεται να λέει: «Αυτή είναι μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων απόψε».

Η δικηγόρος της εκστρατείας του Τραμπ Τζένα Έλις, που ανάρτησε μια φωτογραφία της στο πάρτι, έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό, ανέφερε μια πηγή την Τρίτη (08/12).

Τα ετήσια πάρτι του Λευκού Οίκου διοργανώνονται συνήθως τις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα και το Χανουκά. Κατά παράδοση γίνονται στον πρώτο όροφο, με τους επισκέπτες να επιτρέπεται να περιπλανιούνται ελεύθερα στα διακοσμημένα δωμάτια. Μάλιστα οι προσκλήσεις είναι πολύ περιζήτητες.

Φέτος ακόμη και όταν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είπαν, όμως, στους Αμερικανούς να αποφύγουν τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις ο Τραμπ ξεκίνησε να φιλοξενεί πάρτι για υποστηρικτές.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...