Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα 207 κρούσματα κορονοϊού στην Αττική

Όπως έγινε γνωστό από τον ΕΟΔΥ, από τις 436 νέες μολύνσεις κορονοϊού στη χώρα οι 207 εντοπίζονται στην Αττική, με τα βόρεια προάστεια και το κέντρο της Αθήνας έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα στο Βόρειο Τομέα Αθηνών εντοπίστηκαν 65 κρούσματα, στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών 44 και σε Ανατολική Αττική και Πειραιά από 23.

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών βρέθηκαν 22 κρούσματα, στον Νότιο Τομέα Αθηνών 20, στη Δυτική Αττική 9 και στα Νησιά του Αργοσαρωνικού ένα κρούσμα.

Οσον αφορά στα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους ο Βόρειος Τομέας είναι πρώτος σε αναλογία με 10,99 κρούσματα και ακολουθεί η Δυτική Αττική με 5,59 και ο Πειραιάς με 5,12.

Από εκεί και πέρα η Ανατολική Αττική έχει 4,58 κρούσματα ανα 100.000 κατοίκους, ο Δυτικός Τομέας Αθηνών 4,49, ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών 4,27, ο Νότιος Τομέας Αθηνών 3,27 και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού 1,34.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...