Κορονοϊός: Νοσοκόμα 50 ετών έχασε τη ζωή της από τον ιό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Μια ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του 42χρονου πνευμονολόγου από το «Αττικόν» που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, άλλος ένας θάνατος υγειονομικού έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των θανόντων από επιπλοκές του ιού.

Πρόκειται για μια 50χρονη νοσοκόμα, η οποία εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο.

Στην είδηση αναφέρθηκε ο πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, με ανάρτησή του στο Facebook, μέσω της οποίας κάνει έκκληση για τήρηση των μέτρων, λέγοντας ότι «δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν» και προσθέτοντας πως «με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν».

«ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ.
Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν.
Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία.
Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν.
Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας.
Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνομωσίες και τι έγινε λάθος» γράφει στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής (13/11) έχασε τη ζωή του, επίσης από κορονοϊό, ο γιατρός της Βουλής, καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος που ήταν νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...