Κορονοϊός: Μια κηδεία στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας έφερε συρροή κρουσμάτων

Με κηδεία στη Φιλιππιάδα συνδέονται τα έξι κρούσματα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στην ΠΕ Πρέβεζας, σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αγνή Νάκου στην ΕΡΤ Ιωαννίνων.

Στην ίδια τελετή συμμετείχαν και δύο ηλικιωμένοι που εντοπίστηκαν θετικοί στη Θεσπρωτία, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των κρουσμάτων που συνδέεται με τη συγκεκριμένη τελετή στους οκτώ και ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.

Συναγερμός έχει σημάνει και στο Μέτσοβο, καθώς από τα 23 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες τα επτά εντοπίζονται εκεί. Μάλιστα ανάμεσά τους βρίσκονται ένας γιατρός και μία νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων η , τα έξι κρούσματα που ανακοινώθηκαν  συνδέονται με κηδεία που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη Φιλιππιάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Εορδαίας μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2020. Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Πτολεμαΐδας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...