Κορονοϊός: «Μαμά σ’ αγαπάμε» – Το συγκινητικό πανό τριών παιδιών έξω από το ΑΧΕΠΑ

«Μαμά σ’ αγαπάμε» ήταν τα λόγια που έγραψαν τρία παιδιά πάνω σε λευκό πανό το οποίο ανάρτησαν έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ακριβώς απέναντι από το δωμάτιο που νοσηλεύεται η μητέρα τους.

Τα τρία τέκνα έδειξαν με το δικό τους τρόπο την αγάπη και τη στήριξή τους προς τη μητέρα τους, η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ένα περιστατικό, που στέλνει παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα προς την κοινωνία που βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, εξαιτίας της πανδημίας.

 «Μαμά σ’ αγαπάμε» ήταν ο τρόπος του Γιώργου, της Δέσποινας και του Ευγένη να σταθούν δίπλα στη μητέρα τους, την οποία δεν μπορούν να δουν από κοντά.

Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον Covid-19, τα παιδιά δεν επιτρέπεται να επισκεφθούν τη μητέρα τους εντός του νοσοκομείου και με τη συγκινητική αυτή πράξη τους αποφάσισαν να εκφράσουν τη στήριξή τους ακόμα και αν δεν μπορούν να βρεθούν δίπλα της.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...