Κορονοϊός: Η ρωσική R-Pharm προτίθεται να ξεκινήσει την παραγωγή του «Sputnik V» στη Γερμανία

Η ρωσική φαρμακοβιομηχανία R-Pharm, η οποία παράγει το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik V», προτίθεται να ξεκινήσει την παραγωγή του σκευάσματος στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2021. Όπως μετέδωσε το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «DPA», ανάλογη δήλωση έκανε ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας αρμόδιος για οικονομικά θέματα στον τομέα της υγείας, Αλεξάντρ Μπίκοφ.

Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου μπορεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στην βαυαρική πόλη Ιλερτίσεν. «Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το καλοκαίρι να αρχίσει η παραγωγή. Ήδη διαθέτουμε εκεί τον εξοπλισμό και τα στελέχη», δήλωσε ο Μπίκοφ.

Κορονοϊός: Άμεσα τα πρώτα αποτελέσματα από το «κοκτέιλ» εμβολίου των Sputnik V – AstraZeneca

Όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου, ένας συνδυασμός εμβολίων επρόκειτο να ξεκινήσει σε δοκιμαστικό στάδιο ώστε να μπει στη «μάχη» κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, σε ένα «κοκτέιλ» της δόσης του εμβολίου των «AstraZeneca/Πανεπιστημίου της Οξφόρδης» με δόση του ρωσικού εμβολίου «Sputnik V» θα προχωρήσει στο επόμενο διάστημα η Ρωσία.

Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, τα ενδιάμεσα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών που θα γίνουν με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V και εκείνο της AstraZeneca, αναμένονται σε δύο μήνες, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Intefax επικαλούμενο ανακοίνωση του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Ο Κιρίλ Ντμίτριεφ, επικεφαλής του «RDIF», το οποίο προωθεί το ρωσικό αυτό εμβόλιο σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ότι οι κλινικές δοκιμές του συνδυαστικού εμβολίου θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...