Κορονοϊός: «Έβαλαν τον πατέρα μου σε δύο σακούλες, είδα την κηδεία με viber» – Το δράμα ενός γιου (video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Κώστα Οικονομίδη, ο οποίος περιγράφει ταραγμένος και εμφανώς συγκινημένος το πώς έχασε τον πατέρα του από κορoνοϊό.

«Τον πατέρα μου τον έβαλαν σε δυο σακούλες και σφράγισαν το φέρετρο… Είδα την κηδεία μέσω viber».

Τα λόγια του Κώστα Οικονομίδη για τον θάνατο του πατέρα του από COVID-19 ήταν σπαρακτικά. Όπως τόνισε ο ίδιος, σκοπός του είναι να αφυπνίσει όσους τον ακούσουν και όχι να δεχτεί τη «λύπηση» του κόσμου.

Ο πατέρας του ήταν 73 ετών και είχε ιστορικό με νόσημα, όπως είπε, το οποίο δεν σχετίζεται με το αναπνευστικό. Πέντε μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός, ο 73χρονος κατέληξε στο Νοσοκομείο της Φλώρινας. Ο 73χρονος διαγνώστηκε την περασμένη Τρίτη 10/11, την Πέμπτη μπήκε Νοσοκομείο και την Κυριακή το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Λάμβανε κορτιζόνη, είχε αστάθεια και έπεσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο Νοσοκομείο για να μπορεί κάποιος να τον προσέχει. Λόγω της κατάστασης δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα του», είπε ο γιός του.

Επιπλέον, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε στο ΣΤΙΓΜΑ το εξής: «Το Σάββατο μας είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα βγάλει τη νύχτα. Μας είπαν ότι του παρέχουν ότι μπορούν στο μικρό νοσοκομείο της Φλώρινας με ότι μέσα έχουν. Μας είπαν ότι τα πράγματα με τις ΜΕΘ στην Ελλάδα ήταν τραγικά και δεν μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι για τον πατέρα μας».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...