Κορονοϊός: Εποπτεία Χαρδαλιά στο κέντρο διανομής εμβολίων της Καρδίτσας (video)

Για αυτοψία των χώρων όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια κατά του κορονοιού, μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας (ΣΥ.ΦΑ.Κ.), το πρωί της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου…

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Καρδίτσα θα αποτελέσει κέντρο διανομής για τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, καθώς εκτιμήθηκαν τόσο οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, όσο και η εμπειρία των στελεχών του ΣΥΦΑΚ σε θέματα logistics.

Ασφαλή χαρακτήρισε την όλη επιχείρηση, με την γρήγορη παραλαβή, φύλαξη και σωστή διανομή των εμβολίων να αποτελεί «το μεγαλύτερο στοίχημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιστορία της πατρίδας μας».

Ακόμη, δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ο υφυπουργός αρχικά είχε σύσκεψη με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού, ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα logistics.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το karditsalive.net σε αυτή συμμετείχαν:

  • ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζώκας
  • ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Μάριος Αποστολίδης
  • ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Νίκος Μπάλσης
  • ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος
  • ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καρδίτσας κ. Γιώργος Νταουτάς
  • ο Ταξίαρχος κ. Περρής ως υπεύθυνος εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ
  • ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ.Κ. κ. Γιώργος Ακρίβος,

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τους χώρους, με τη συνοδεία του Προέδρου του ΣΥ.ΦΑ.Κ. Ακρίβο, του Διευθυντή κ. Σωτήρη Μοϊάνο και των ανώτατων αξιωματικών και στελεχών της τοπικής Επιχείρησης.

Στη διάρκεια της επίβλεψης ο κ. Χαρδαλιάς συζήτησε με τους αξιωματούχους και έδινε οδηγίες για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες πριν την παραλαβή των εμβολίων.

Τέλος, ο υφυπουργός δήλωσε ικανοποιημένος για την οργάνωση που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, για το στελεχιακό δυναμικό τους.

Πηγή: karditsalive.net

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...