Κορονοϊός: «Έκρηξη» οδηγού λεωφορείου για τη μάσκα – «Τι ρομπότ είστε εσείς; Όλοι κάτω» (video)

Με τους αστυνομικούς τα έβαλε ένας οδηγός λεωφορείου για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ο οποίος αντέδρασε για την επιβολή αυτού κατεβάζοντας από το λεωφορείο όλους τους επιβάτες.

Οι εντάσεις ανάμεσα στους πολίτες και την αστυνομία, για τη χρήση της μάσκας που έχουν σαν συνέπεια τα πρόστιμα τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της χώρας.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του «Star», την Πέμπτη (29/10), όταν άντρες της ΕΛΑΣ σταμάτησαν ένα λεωφορείο στο οποίο ο οδηγός δεν φορούσε μάσκα. Ο συγκεκριμένος, όπως υποστήριξαν και ορισμένοι επιβάτες, δεν το έκανε επίτηδες, αλλά επειδή έτρωγε μία τυρόπιτα. Τα λεγόμενα των επιβατών, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς οι οποίοι του έκοψαν πρόστιμο 150 ευρώ κίνηση η οποία έκανε έξω φρενών τον οδηγό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η ένταση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη, κάτι που είχε σαν συνέπεια ο ίδιος να κατεβάσει τους επιβάτες από το λεωφορείο. Ορισμένοι μάλιστα από τους επιβάτες του λεωφορείου ήρθαν σε αντιπαράθεση μαζί του, ενώ ενημερώθηκαν ότι θα γίνει προσαγωγή του από την αστυνομία.

Σε άλλο περιστατικό πολίτης αντιδράει για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, αναφέροντας ότι κατέβασε για λίγο τη μάσκα, ώστε να πιει καφέ:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...