Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 19χρονος ναύτης στη Θεσσαλονίκη – Σε ΜΕΘ 11 ασθενείς 18 έως 39 ετών

Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον κορονοϊό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς ένας 19χρονος χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το OPEN, πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, δύο ακόμη νεαροί άνθρωποι έχουν εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις τελευταίες ημέρες. Ο ένας, μάλιστα, δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς -όλοι άνδρες- της ηλικιακής ομάδας 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, έχει επισημάνει αρκετές φορές κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό πως υπάρχει προβληματισμός για τα στοιχεία που καταγράφονται σε αυτές τις ηλικίες, καθώς μπορούν να μεταδόσουν ευκόλοτερα τον ιό στις μεγαλύτερες και ευπαθέστρες ηλικιακές ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκαν 2.581 νέα κρούσματα, ενώ σημειώθηκε ένα ακόμη «μαύρο» ρεκόρ σε νεκρούς και διασωληνωμένους. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 72 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 519.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...