Κορονοϊός: Διαδικτυακοί έλεγχοι στην Ιταλία για παράνομα πάρτι σε σπίτια και σκάφη

Την αυστηρή απαγόρευση κάθε είδους εκδηλώσεων και πάρτι στην Ιταλία, υπενθύμισε η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε, κατόπιν δήλωσής της στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Capital.

«Οι έλεγχοι δεν θα γίνουν μόνον στους δρόμους, αλλά και στο Διαδίκτυο. Ξέρουμε ότι με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι προσπάθησαν να βρουν κτήρια στα οποία να στήσουν γιορτές για την αλλαγή του χρόνου» ανέφερε.

Η επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών συνέχισε λέγοντας: «Θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε να μην επαναληφθούν τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν, με το άνοιγμα των κλαμπ και τη μαζική παρουσία των νέων, αυξήθηκε η μετάδοση του ιού».

Η ίδια διευκρίνισε ότι οι σχετικές απαγορεύσεις αφορούν εκτός από τις οικίες και τα πλωτά μέσα, τα οποία, όπως ανέφερε, αρκετοί Ιταλοί θέλησαν να χρησιμοποιήσουν για ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με τους αυστηρούς περιορισμούς που έχουν τεθεί και πάλι σε ισχύ από την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, κάθε οικογένεια στη χώρα μπορεί να φιλοξενήσει την Πρωτοχρονιά μόνο δύο άτομα. Όμως τα πρόσωπα αυτά θα πρέπει, δεδομένης της  απαγόρευσης κυκλοφορίας, να επιστρέψουν στη μόνιμη κατοικία τους μέχρι τις 10 το βράδυ.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...