Κορονοϊός: «Δεχόμαστε απειλές για τα μέτρα» – Τι καταγγέλλει μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, που προτείνει μέτρα στην κυβέρνηση κατά του κορονοϊού. Όπως είπε η επιτροπή έχει δεχθεί απειλές για τα μέτρα που προτείνει.

Συγκεκριμένα, το μέλος της και καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δέχεται απειλητικά μηνύματα τόσο ανώνυμα όσο και επώνυμα.

Όπως είπε, μιλώντας στην ΕΡΑ, η επιτροπή δέχεται απειλητικά email για τα μέτρα που ελήφθησαν σε σχέση με το πρόσφατο lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Για την εξέλιξη της πανδημίας ο κ. Χατζηχριστοδούλου είπε ότι πλέον βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, αλλά επισήμανε πως κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο.

Σε ερώτηση αν μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουμε mini lockdown, ο καθηγητής έκανε λόγο για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων. «Ο εμβολιασμός αναμένεται στις αρχές του έτους αλλά ακόμη και τότε τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια», σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάνα εξ ουρανού».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...