Κορονοϊός: Χρυσοχοΐδης από «κόκκινη» Πάτρα: Ας ξεχάσουμε και φέτος το καρναβάλι (video)

Στην Πάτρα, που είναι στην «κόκκινη ζώνη» με βάση τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν (έγιναν γνωστά και μέσω της σχετικής ΚΥΑ) βρέθηκε τη Δευτέρα (01/02) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι δεν θα διεξαχθεί και φέτος το καρναβάλι στην πόλη.

Το «κόκκινο» άναψε κόκκινο μετά τη σύσκεψη για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να ζητάει από όλους να βάλουν πλάτη.

«Είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρυσοχοΐδης για το αν θα γίνει το καρναβάλι στην Πάτρα, προσθέτοντας: «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε».


«Σας παρακαλώ, βάλτε όλοι πλάτη»

Αμέσως μετά τη σύσκεψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η Κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε».

Ο υπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο παιδιά… το ξέρω είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή». Έχοντας στα χέρια του έναν χάρτη με την μετάδοση του ιού στην πόλη των Πατρών, που βρίσκεται στην «κόκκινη ζώνη», με την επιστροφή του «Χάρτη Μέτρων Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας». Ένα από τα μέτρα που ισχύει είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00

Σε ερώτηση για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, ο υπουργός, ανέφερε ότι θα έρθει σύντομα πάλι στην Πάτρα, φέρνοντας πολύ καλά νέα. Ο υπουργός επίσης, τόνισε ότι θα είναι πολύ αυστηρές οι κυρώσεις σε όσους επιχειρηματίες μετατρέπουν τα μαγαζιά τους σε μπαρ «ορθάδικα».

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της παρουσίας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνέβησαν και επεισόδια με αντεξουσοιαστές, που πέταξαν και τρικάκια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πηγή: tempo24

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...