Κορονοϊός: Χάος στο αεροδρόμιο της Σαγκάης ύστερα από κρούσμα σε εργαζόμενο – Χιλιάδες άτομα σε πανικό (video)

Εικόνες χάους καταγράφηκαν σε αεροδρόμιο της Σαγκάης ύστερα από την εντόπιση κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο. Επιβάτες σε κατάσταση πανικού και χωρίς καμία οργάνωση προσπάθησαν να διαφύγουν προς κάθε κατεύθυνση.

Οι ειδικοί φορώντας προστατευτικές στολές, επιχείρησαν να κατευθύνουν το αναστατωμένο πλήθος χιλιάδων ανθρώπων στα υπόγεια του αεροδρομίου για να υποβληθούν σε τεστ.

Σύμφωνα με το CNN, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι έπρεπε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Κατά συνέπεια, όλοι όσοι ήταν στο αεροδρόμιο έπρεπε να οδηγηθούν στο υπόγειο για να υποβληθούν σε έλεγχο.

Αυτή, ήταν η αρχή του χάους που θα ακολουθούσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σανγκάης, καθώς μετά την ανακοίνωση του περιστατικού ο κόσμος ανησυχούσε πως θα έπρεπε να μείνει εκεί υποχρεωτικά για 14ήμερη καραντίνα.

Κανείς όμως δεν επιθυμούσε το εν λόγω μέτρο, με αποτέλεσμα να  προσπαθούν να «δραπετεύσουν» σπρώχνοντας τους υπευθύνους ασφαλείας ή βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές για την έξοδο.

Το πλήθος ήταν εξάλλου πολύ  μεγαλύτερο αριθμητικά με αποτέλεσμα η όλη σύγχυση να δημιουργήσει ένα «ανθρώπινο ποτάμι» που δεν μπορούσαν να ελέγξουν και να ανακόψουν οι λιγοστοί φύλακες.

Πάνω από 17.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν στο τεστ, ενώ τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά για περισσότερους από 11.500 μέχρι στιγμής.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...