Κορονοϊός: «Μπλόκα» παντού στους δρόμους της Αθήνας – Μπαράζ ελέγχων σε κομβικά σημεία (video)

Ευρείας κλίμακας εξόρμηση πραγματοποιούν από το βράδυ της Παρασκευής (27/11), αστυνομικές δυνάμεις, στήνοντας μεγάλα «μπλόκα» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να ελέγξουν διερχόμενα οχήματα και να βάλουν φρένο σε αδικαιολόγητες μετακινήσεις εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Στο στόχαστρο της Τροχαίας και με παρουσία περιπολικών της Άμεσης Δράσης έχουν μπει κομβικές για τη μετακίνηση των πολιτών, λεωφόροι τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια της πόλης.

Οι αστυνομικοί δεν σταματούν να ζητούν από οδηγούς αποδεικτικά νόμιμης μετακίνησης, ενώ πέφτουν βροχή τα πρόστιμα στους παραβάτες.

Με «μετακίνηση 6» οι Αθηναίοι απόλαυσαν τον καλό καιρό πριν χαλάσει

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο (28/11), τις τελευταίες ηλιόλουστες στιγμές του Νοεμβρίου φαίνεται πως θέλησαν να απολαύσουν αρκετοί Αθηναίοι, μιας και ο καιρός – σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ – από την Κυριακή (29/11) θα είναι βροχερός.

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας τις μάσκες μάσκες τους, αξιοποίησαν τον κωδικό μετακίνησης «6» και έκαναν τον περίπατο τους. Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένη παρά την καλοκαιρία και όσοι κινήθηκαν σ’ αυτό – όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός – τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα. Πολλοί ήταν, μάλιστα, οι Αθηναίοι που επέλεξαν να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα, κάνοντας απλά μια βόλτα στην γειτονιά τους.

Φωτογραφίες: sooc.photos

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...