Κορονοϊός: Αυτό είναι το πόρισμα για τον γιατρό που παρουσίασε παράλυση μετά τον εμβολιασμό (video)

«Γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία». Αυτό ήταν το πόρισμα των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, σχετικά με το περιστατικό ενός γιατρού από την Κέρκυρα που ισχυρίστηκε ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Το πόρισμα παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας, ύστερα από ενδελεχή εργαστηριακό έλεγχο και όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του το «Open TV», σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τα συμπτώματα, που παρουσίασε ο γιατρός δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω υγειονομικός ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, ενώ εξετάζονται καταγγελίες για το εάν είχε προχωρήσει σε παράτυπους εμβολιασμούς εκτός σειράς σε τοπικούς παράγοντες. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έδωσε άλλη διάσταση στο συμβάν, καθώς για το συγκεκριμένο περιστατικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) και αυτά που λέει ο κ. Βασιλακόπουλος αποτελούν σοβαρότατη καταγγελία καθώς όπως υποστήριξε μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα.

O καθηγητής ενημέρωσε, μάλιστα, ότι και στην περίπτωση της νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. 

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...