Κορονοϊός: 93χρονη στο Κιλκίς βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο (video)

Συγκινητική ήταν η στιγμή της εξόδου από το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας της 93χρονη κ. Μαρίας, από την Καστανερή του νομού Κιλκίς.

Η ίδια είχε εισαχθεί με συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε θετική όταν υποβλήθηκε σε δύο τεστ. Η ηλικιωμένη νοσηλεύτηκε για 17 ημέρες.

Όπως αναφέρει το eidisis.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Ζάχαρης, δήλωσε το εξής:

«Με την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδίου και την μεταφορά των θετικών ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς, η κ. Μαρία αρνήθηκε να μεταφερθεί, λέγοντας, πως δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεότερο. Μάταια οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν να την μεταπείσουν. Με πλήρη διαύγεια αλλά εμφανή την κόπωσή της η κ. Μαρία αρνητικοποιήθηκε και 17 μέρες μετά ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό και έφυγε όπως ήρθε, χαμογελαστή και περήφανη».

Δεδομένου ότι στο Νοσοκομείο-Κ.Υ. Γουμένισσας τα μέσα και ο εξοπλισμός είναι περιορισμένα, γίνεται αντιληπτή η προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοί τουο σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Μάλιστα, οι δύο Πνευμονολόγοι, Παθολόγος, Βιοπαθολόγος και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, για να συνδράμουν στις ανάγκες της κλινικής covid.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο κ. Ζάχαρης με την κόρη της κ. Μαρίας, ενημερώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

Σημειώνεται επίσης πως δόθηκε και η άδεια δημοσιοποίησης του βίντεο όπου η ηλικιωμένη παίρνει το εξιτήριό της.

«Σε ευχαριστούμε κ. Μαρία για τα θερμά και όλο νόημα λόγια σου», σημειώνει ο διοικητής του ιδρύματος.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...