Κορονοϊός: 35 κρούσματα από 1.326 rapid tests σε τρεις περιοχές της Αττικής

Τριάντα πέντε κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν σήμερα Τρίτη (5/1) σε 1.326 rapid tests που διενεργήθηκαν στην Αττική από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Το ποσοστό θετικότητας  στο σύνολο των συγκεκριμένων τεστ είναι 2,646%, ενώ τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 14 άνδρες και 21 γυναίκες.

Αναλυτικά:

ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Μετρό Συντάγματος: Πραγματοποιήθηκαν 307 rapid tests και προέκυψαν 2 θετικά (0,65%). Αφορούν σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη.

ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων: Πραγματοποιήθηκαν 580 rapid tests και προέκυψαν 13 θετικά (2,24%). Αφορούν σε 8 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

ΠΕ Ανατολικής Αττικής, Δήμος Διονύσου: Πραγματοποιήθηκαν 439 rapid tests και προέκυψαν 20 θετικά (4,56%). Αφορούν σε 4 άνδρες και 16 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι από τα 928 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, στην Αττική εντοπίστηκε αυξημένος αριθμός νέων μολύνσεων που άγγιξαν τις 324. 

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...