Κόντρα Φίλη – Κεραμέως στη Βουλή

«Κόκκινο» χτύπησε το πολιτικό θερμόμετρο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαγγελματική κατάρτιση και με αφορμή τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά της Νίκης Κεραμέως.

«Η κυρία Υπουργός δεν υφίσταται. Είναι πλάσμα Υπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας την Νίκη Κεραμέως για τη μη κατάθεση της σύμβασης με τη Cisco για την τηλεκπαίδευση στη Βουλή, διερωτώμενος ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η Υπουργός.

«Έχει πόλεμο με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Βαρυγκωμούν όλοι με την τηλεκπαίδευση», πρόσθεσε ο κ. Φίλης.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής, Γιώργου Στύλιου, ο οποίος κάλεσε τον κ. Φίλη να ανακαλέσει άμεσα, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε στις φωνασκίες ρωτώντας «με ποιους έχει υπογράψει συμβόλαια η κυρία υπουργός;».

Για άθλιο σόου προς άγραν επικοινωνιακών εντυπώσεων κατηγόρησε τον Νίκο Φίλη, η Υπουργός Παιδείας, καλώντας τον επίσης να ανακαλέσει τις προσβολές.

 «Λυπάμαι γιατί έχετε υπάρξει υπουργός και παίζετε ένα σόου σήμερα. Γιατί σήμερα η ατζέντα είναι να σηκώσουμε λίγη φασαρία. Μιλάτε για πλάσμα υπουργού, να ανακαλέσετε. Δεν είναι κοινοβουλευτική συμπεριφορά αυτό. ήρθατε να κάνετε φασαρία. Είναι ντροπή. Αν δεν έχετε επιχειρήματα μην δημιουργείτε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», σημείωσε η κ. Κεραμέως.

«Η κυρία Κεραμέως περιφρονεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τα παιδιά. Την υπουργό παριστάνετε; Δεν είστε, δεν σας αναγνωρίζει κανένας», επέμεινε ο κ. Φίλης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...