Καυγάς Άδωνη με Τζήμερο – «Ο βιβλιοπώλης επέτρεψε να ανοίξουν μόνο τα βιβλιοπωλεία»

Διαδικτυακή κόντρα είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Θάνο Τζήμερο, στον απόηχο των ανακοινώσεων για το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των βιβλιοπωλείων.

Συγκεκριμένα, ο καυγάς ξεκίνησε με αφορμή μια ανάρτηση του κ. Τζήμερου στο Twitter, στην οποία σημείωνε χαρακτηριστικά «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό Ανάπτυξης:

«Από όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο βιβλιοπώλης επέτρεψε να ανοίξουν μόνο τα βιβλιοπωλεία. Επειδή, λέει, εκπροσωπούν τον πολιτισμό. Δεν πιστεύω να είστε τόσο κακοπροαίρετοι που να πάει το μυαλό σας σε συντεχνιακή αλληλεγγύη, ε;».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το «γάντι», χαρακτηρίζοντας ως «κακοήθη» τον πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά», ενώ έκανε γνωστό ότι εδώ και χρόνια δεν έχει κανένα βιβλιοπωλείο.

«Ήμουν βέβαιος ότι θα βρισκόταν κάποιος κακοήθης και θα έλεγε ότι άνοιξα τα βιβλιοπωλεία από προσωπικό ενδιαφέρον. Απλώς νόμιζα θα ήταν από την Αριστερά αλλά η κακοήθεια δεν έχει όρια. Προς άρση παρεξηγήσεων εδώ και χρόνια δεν έχω κανένα βιβλιοπωλείο διότι μου τα έκαψαν!…».

Λίγο αργότερα, ο κ. Τζήμερος επανήλθε στο θέμα, απαντώντας με δύο νέες αναρτήσεις στον κ. Γεωργιάδη:

«Όπως όλοι ξέρουμε, το πιο δύσκολο πράγμα για να παραγγείλεις διαδικτυακά είναι το βιβλίο: πρέπει να το δοκιμάσεις, να δεις αν σε στενεύει, αν σε χτυπάει κ.λπ. Ενώ το παπούτσι… Θα μου πεις, τι να τα κάνεις τα παπούτσια, όλη μέρα με τις παντόφλες».

«Εγώ πάλι ήμουν βέβαιος πως θα βρισκόταν κάποιος στην κυβέρνηση να καταλάβει ότι σκοτώνετε τους “μικρούς” επιχειρηματίες. Κι ότι οι εξαιρέσεις χρειάζονται τεκμηρίωση, καθώς το βιβλίο είναι εύκολο να το παραγγείλεις διαδικτυακώς. Επίσης: για συντεχνία μίλησα, όχι για μαγαζιά».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...