Καταγγελία Σπίρτζη για ανάρτηση συνδικαλιστή αστυνομικού

Ανάρτηση συνδικαλιστή αστυνομικού που πρόσκειται στη ΝΔ, σύμφωνα με την οποία «η Ελλάδα έπρεπε να τιμά τους νεκρούς του συντάγματος χωροφυλακής Μακρυγιάννη γιατί έσωσαν το 1944 την Ελλάδα από τον ερυθρό ολοκληρωτισμό», κατέθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο τομέαρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, μάλιστα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναφέρει πως: «δυστυχώς η ελληνική κοινωνία τιμά μια άλλη “επέτειο” σε κάποιο στενό των Εξαρχείων».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ζήτησε η συγκεκριμένη ανάρτηση να μην κατατεθεί στα πρακτικά αλλά να παραδοθεί εμπιστευτικά στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και να μη βγει στη δημοσιότητα ώστε ο υπουργός να αναλάβει και την ευθύνη αντιμετώπισης της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Μετά το πέρας της τοποθέτησης Σπίρτζη, η πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επικροτώντας την δημοσίευση του συνδικαλιστή και επιχειρηματολογώντας υπέρ του εορτασμού της έναρξης των Δεκεμβριανών και πεσόντων χωροφυλάκων.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τόσο του Χρήστου Σπίρτζη όσο και του Παύλου Πολάκη στα λεγόμενα Βούλτεψη με την πρόεδρο της Επιτροπής να τους κλείνει τα μικρόφωνα και να δίνει εντολή για διακοπή της συνεδρίασης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...