Καταγγελία Μουζάλα ότι έχει δεχθεί περισσότερα από 700 απειλητικά μηνύματα

Απειλητικά μηνύματα κατά της οικογένειάς του και του ίδιου υποστήριξε ότι έχει δεχθεί ο Γιάννης Μουζάλας, μετά τις δηλώσεις του Νότη Μηταράκη ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε το λιμενικό.

«Έχω δεχθεί πάνω από 700 ειδοποιήσεις, με απειλές για εμένα, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Να σταματήσει αυτό», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μετανάστευσης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Βουλής από τον Νότη Μηταράκη.

Ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε τα απειλητικά μηνύματα μετά την ομιλία του στη Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του Λιμενικού σε παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων.

«Για μια ακόμα φορά σήμερα ο κ. Μηταράκης είπε ότι εγώ απείλησα το Λιμενικό. Ποτέ δεν το έκανα. Είπα ότι αν κάποιοι αποδέχονται να εκτελούν παράνομες διαταγές, θα ελεγχθούν», ανέφερε ο Γιάννης Μουζάλας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πιστεύει στην πολιτική περιορισμού των συνόρων και της φύλαξης τους, καθώς και στο διαχωρισμό προσφύγων-μεταναστών, προσθέτοντας ότι «βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εδώ σε αυτή την αίθουσα απείλησε το Λ.Σ. γιατί φυλούν τα σύνορα. Δεν θέλετε τη φύλαξη των συνόρων. Τον Ιούλιο του 2019 είχαμε πράγματι αυξημένες αφίξεις. Η Τουρκία προετοίμαζε εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού. Το είδαμε το προλάβαμε το αντιστρέψαμε. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...