Καταγγελία για γηροκομείο με κρούσματα στο Περιστέρι – «Δε με ενημέρωσαν για τον θάνατο του αδελφού μου»

Συναγερμό προκάλεσε στις αρχές ο εντοπισμός 32 κρουσμάτων κορονοϊού σε γηροκομείο στο Περιστέρι, του οποίου, ωστόσο, η διεύθυνση καταγγέλλεται ότι δεν ενημέρωσε τους συγγενείς των τροφίμων.

Έως τώρα, 18 φιλοξενούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αναφοράς. Εν τούτοις, η διεύθυνση της δομής δεν ειδοποίησε τους συγγενείς των τροφίμων.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Mega άνθρωπος που έχασε τον αδερφό του στο γηροκομείο αυτό, ενώ, εδώ και μέρες δεν έχει επικοινωνία με την μητέρα του που φιλοξενούνταν στην ίδια δομή.

«Στις 13 Φεβρουαρίου με πήρε η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου και μου είπε ότι ο αδερφός μου δεν είναι καλά και θα τον στείλει στο νοσοκομείο ‘’Αττικό’’. Μου είπε να μην πάω γιατί λόγω κορονοϊού απαγορεύεται το επισκεπτήριο. Επειδή είμαι νοσηλευτής με έζωσαν τα φίδια. Όταν πήγα στο νοσοκομείο έμαθα ότι ο αδερφός μου έφθασε νεκρός εκεί με ανακοπή. Του έκαναν τεστ ράπιντ που βγήκε θετικό, ενώ θα του έκαναν και μοριακό τεστ» σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Γαλάτης.

«Την Πέμπτη έγινε νεκροψία και την Παρασκευή τον κήδεψα εντελώς μόνος. Λέω ψέματα στη μάνα μου ότι ο αδερφός μου ζει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έχει δύο μέρες να μάθει νέα για την υγεία της μητέρας του. «Ήρθα το πρωί για να μάθω αν η μητέρα μου είναι στα άτομα που έμειναν στη δομή ή έφυγαν» σημείωσε. Παράλληλα έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς παλαιότερα είχε γεμίσει ψώρα, ενώ όπως είπε, πολλοί υπάλληλοι του δουλεύουν παράνομα.

Ο κ. Γαλάτης παραδέχθηκε ότι δεν είχαν εμβολιαστεί η μητέρα και ο αδερφός του με το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού. «Λίαν αλλεργική η μητέρα μου. Φοβόμουν να εμβολιαστεί. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...