Καταγγελία για εξαπάτηση γυναίκας από ιερέα στην Κρήτη – Συστήθηκε ως διαζευγμένος δημόσιος υπάλληλος

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό προκάλεσε σάλο στην Κρήτη, κατά το οποίο μια γυναίκα έπεσε θύμα εξαπάτησης από ιερέα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, που φαίνεται πως είχε… «διπλή ταυτότητα».

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο άνδρας παρουσίασε τον εαυτό του ως διαζευγμένο δημοτικό υπάλληλο. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει εκτός από την εμπιστοσύνη της και τη συμπάθεια των ανήλικων παιδιών της.

Η γυναίκα, μετά από ένα άσχημο διαζύγιο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία που διέμενε και να εγκατασταθεί με τα παιδιά της σε άλλη περιοχή του νησιού ώστε να κάνει μια νέα αρχή. Όμως, όπως καταγγέλλει σύμφωνα με το cretalive.gr, αντιλήφθηκε ότι αποτέλεσε θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Της ζητούσε χρήματα

Προς εκπλήξεώς της, ο άνδρας με τον οποίο είχε δεσμό ούτε διαζευγμένος ήταν, αλλά ούτε και δημοτικός υπάλληλος. Αντίθετα, ήταν παντρεμένος και… ιερέας. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, η γυναίκα ανέφερε ότι εκείνος της ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη, υποσχόμενος να τις δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει. Εξηγήσεις που κατά την ίδια, δεν δόθηκαν ποτέ.

Λίγους μήνες μετά, συνέβη το ίδιο πράγμα. Ο σύντροφός της την παρακάλεσε για κάποια επιπλέον χρήματα. Ύστερα, χάθηκαν τα ίχνη του, με την γυναίκα να προσπαθεί, όπως καταγγέλλει, να τον εντοπίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η σχετική καταγγελία – αναφορά έχει σταλεί με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια εκκλησιαστική Αρχή προκειμένου να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ιερέα, ο οποίος θα πρέπει να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πηγή: Cretalive.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...