Κατά τον Μπογδάνο, το «λάθος» με τη βόλτα του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα ήταν ότι βγήκε… βίντεο

«Ένα λάθος έγινε. Δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις». Αυτή ήταν η βασική διαπίστωση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφορικά με την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, τις «περιπέτειες» με μότο κρος σε εθνικό δρυμό και τις φωτογραφίες αγκαλιά με περαστικούς χωρίς μέτρα προστασίας.

Αναλυτικότερα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στην Πάρνηθα, τη στιγμή που οι πολίτες έχουν περιορισμούς στην κυκλοφορία.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως «ο πρωθυπουργός κάθε σαββατοκύριακο πηγαίνει στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο. Έτσι αποφορτίζεται. Δεν πηγαίνει σε κότερα, δεν καπνίζει πούρα και όταν συναντάει κόσμο του μιλάει».

Στη συνέχεια, όμως, νευρίασε με την επισήμανση του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη, όταν ο τελευταίος του είπε ότι ο πρωθυπουργός παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και τον ρώτησε «τι νούμερο έστειλε (σ.σ στο 13033) για να πάει στην Πάρνηθα».

«Κύριε Στρατάκη δεν παραλογίζεστε απλά, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας. Όταν ρωτάτε τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει στην Πάρνηθα, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας, δεν ντρέπεστε που λέγεστε δημοσιογράφος; Τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός; Το να ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα είναι γελοίο», απάντησε ο κ. Μπογδάνος.

Το ακόμα «καλύτερο» όμως, το κράτησε για το τέλος: «Ένα λάθος έγινε. Δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις κι ας αναρωτηθούν όλοι γιατί δύο ώρες μετά τη συνάντηση το βίντεο ήταν στο Documento», είπε.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τα «βάλει» ακόμα και με τα πρόσωπα με τα οποία φωτογραφήθηκε στην Πάρνηθα ο πρωθυπουργός: «Εγώ τους θεωρώ κακόβουλους τους κυρίους οι οποίοι σταμάτησαν τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, θεωρώ τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του ανθρώπινους και ανοιχτούς και δεν μπορώ να τους καταλογίσω αφέλεια αλλά καλή πρόθεση και προαίρεση και οι άλλοι κάνανε ό,τι κάνανε και δύο ώρες μετά το πουλήσανε στο Βαξεβάνη».

Το σχετικό απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι η περιβόητη ποδηλατάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τους χρήστες των social media.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε «αλαζονεία και έλλειψη ενσυναίσθησης» στον κ. Μητσοτάκη, ενώ δημιούργησε και σχετικό σποτ με τίτλο «Ζουν αλλιώς. Ζουν αλλού».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...