«Καρφιά» από το ΜέΡΑ25 στον Μητσοτάκη για τη «Μήδεια»: Παταγώδη αποτυχία του κρατικού του μηχανισμού

Επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε Το ΜέΡΑ25 δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη, κατηγορώντας τον ότι «δεν ντράπηκε σήμερα μετά από την τεράστια αποτυχία του επιτελικού του κράτους και αφού υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας χωρίς ρεύμα, να εξαγγείλει μείωση των τιμολογίων του ρεύματος για τους πληττόμενους». Με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Μήδεια».

Ο πρωθυπουργός, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «που κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας απολάμβανε ανέμελος τον καφέ του, έρχεται τώρα κατόπιν εορτής, χωρίς να ζητήσει καμία συγγνώμη και χωρίς να αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη, να “καλύψει” με όρους επικοινωνίας την παταγώδη αποτυχία του κρατικού του μηχανισμού».

Το ΜέΡΑ 25, εγκαλεί επίσης τον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «δεν αρκεί η μείωση των τιμολογίων στους πληττόμενους, αν θα συνεχίσετε την πολιτική της απαξίωσης των δημοσίων υποδομών, αγαθών και δικτύων που χρόνια τώρα σύσσωμο το μνημονιακό τόξο ακολουθείτε και η οποία έχει οδηγήσει σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα. Χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση των υποδομών της χώρας, όχι εκποίηση σε εργολάβους, την αποτυχία των οποίων θα καλύπτετε με “πυροτεχνήματα“».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ντράπηκε σήμερα μετά από την τεράστια αποτυχία του επιτελικού του κράτους και αφού υπάρχουν ακόμα…

Δημοσιεύτηκε από ΜέΡΑ25 στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Έκπτωση μόλις 10% σε όσους είχαν διακοπή ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας

Υπενθυμίζεται, ότι οπως αναφέρθηκε νωρίτερα την Πέμπτη (18/2), έκπτωση που θα φτάνει, μόλις, περίπου στο 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δοθεί σε όσους είχαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια». Επίσης, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωράει τελικά και σε δωρεά των τελών δικτύου διανομής για τον Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Πριν από αυτό, το ίδιο πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Σημειώνεται ακόμη, ότι περίπου 7.000 νοικοκυριά βρίσκονται μέχρι και την Πέμπτη (18/02) χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ. Την ώρα που συνεχίζεται το «πινγκ πονγκ» ευθυνών με φόντο την κακοκαιρία «Μήδεια» για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες σπίτια στην Αττική και ειδικά στα βόρεια προάστια.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...