Καραμπόλα με κλούβα της ΕΛΑΣ στον Κηφισό: Μετέφερε την Πόλα Ρούπα (video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/02), στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Λαμία, και συγκεκριμένα στο ύψος των ΚΤΕΛ και ενεπλάκη αστυνομική κλούβα, η οποία, όπως έγινε γνωστό, μετέφερε την Πόλα Ρούπα.

Στην καραμπόλα, εκτός από την κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας που μετέφερε κρατούμενους, ενεπλάκησαν ένα περιπολικό που τη συνόδευε και τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλούβα της Αστυνομίας που ενεπλάκη στην καραμπόλα μετέφερε την Πόλα Ρούπα στις φυλακές Ελαιώνα μετά την παρουσία της στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η Πόλα Ρούπα επέστρεφε με κλούβα στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα όπου κρατείται, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της έφεσης για τον Επαναστατικό Αγώνα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις «δείχνουν» ότι η καραμπόλα έγινε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, από την σφοδρή καταιγίδα που είχε προηγηθεί στην Αθήνα.


Πηγή βίντεο: lawandorder.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...