«Καλώς ήρθατε στο Brexit» – Ολλανδοί κατάσχουν τα… σάντουιτς βρετανών οδηγών (video)

Τα πρώτα αποτελέσματα του διαζυγίου μεταξύ μεγάλης Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν την εμφαάνισή τους, με ένα απίστευτο περιστατικό να σημειώνεται στην Ολλανδία.

Ακόμα και τα… σάντουιτς, φαίνεται πως πρέπει να κατάσχονται, αν προέρχονται από την Αγγλία. Για την ακρίβεια, πλάνα από την ολλανδική τηλεόραση έδειξαν αξιωματούχους στα σύνορα να κατάσχουν σάντουιτς από οδηγούς που εισήλθαν στη χώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα, ο οδηγός ενός φορτηγού, ρώτησε αν θα μπορούσε απλώς να κρατήσει το ψωμί από το σνακ του, έστω και χωρίς το ζαμπόν.

«Όλα θα κατασχεθούν – καλώς ήλθατε στο Brexit, κύριε», ήταν η απάντηση που έλαβε. Σύμφωνα με τους κανόνες μετά το Brexit, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν μπορούν να περάσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ!

Πράγματι, η ΕΕ δεν επιτρέπει την εισαγωγή κρέατος, προϊόντων κρέατος, γάλακτος ή γαλακτοκομικών προϊόντων από χώρες εκτός της Ένωσης για «προσωπική κατανάλωση», με τους κανόνες να ισχύουν για όλους, ακόμα και όσους διασχίζουν τα σύνορα.

O επικεφαλής της ομάδας των τελωνειακών υπαλλήλων Ρίεν ντε Ράουτερ ανέφερε: «Εάν χαλαρώσουν τα μέτρα για την COVID, σίγουρα θα δούμε να αυξάνεται ο αριθμός των επιβατών και αυτό μπορεί άνετα να οδηγήσει σε μεγαλύτερο εκνευρισμό».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...