«Καλώς ήρθατε στο Brexit» – Ολλανδοί κατάσχουν τα… σάντουιτς βρετανών οδηγών (video)

Τα πρώτα αποτελέσματα του διαζυγίου μεταξύ μεγάλης Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν την εμφαάνισή τους, με ένα απίστευτο περιστατικό να σημειώνεται στην Ολλανδία.

Ακόμα και τα… σάντουιτς, φαίνεται πως πρέπει να κατάσχονται, αν προέρχονται από την Αγγλία. Για την ακρίβεια, πλάνα από την ολλανδική τηλεόραση έδειξαν αξιωματούχους στα σύνορα να κατάσχουν σάντουιτς από οδηγούς που εισήλθαν στη χώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα, ο οδηγός ενός φορτηγού, ρώτησε αν θα μπορούσε απλώς να κρατήσει το ψωμί από το σνακ του, έστω και χωρίς το ζαμπόν.

«Όλα θα κατασχεθούν – καλώς ήλθατε στο Brexit, κύριε», ήταν η απάντηση που έλαβε. Σύμφωνα με τους κανόνες μετά το Brexit, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν μπορούν να περάσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ!

Πράγματι, η ΕΕ δεν επιτρέπει την εισαγωγή κρέατος, προϊόντων κρέατος, γάλακτος ή γαλακτοκομικών προϊόντων από χώρες εκτός της Ένωσης για «προσωπική κατανάλωση», με τους κανόνες να ισχύουν για όλους, ακόμα και όσους διασχίζουν τα σύνορα.

O επικεφαλής της ομάδας των τελωνειακών υπαλλήλων Ρίεν ντε Ράουτερ ανέφερε: «Εάν χαλαρώσουν τα μέτρα για την COVID, σίγουρα θα δούμε να αυξάνεται ο αριθμός των επιβατών και αυτό μπορεί άνετα να οδηγήσει σε μεγαλύτερο εκνευρισμό».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...