Κακοκαιρία Μήδεια: Εντυπωσιακές εικόνες από drone στο Μαρτίνο – Φωτογραφία με τα χιόνια από τον δορυφόρο της NASA (video)

Η κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα και τώρα… χτυπάει ακόμα πιο δυνατά την Αττική (2η φάση της κακοκαιρίας), έχει ντύσει στα «λευκά» πολλές περιοχές της Βόρειας και της κεντρικής Ελλάδας. Πυκνή είναι η χιονόπτωση και σε αρκετές περιοχές τη Αττικής. Δημιουργώντας και εντυπωσιακές εικόνες. Δείτε και εικόνα με τα χιόνια από τον δορυφόρο της NASA.

Η ομάδα «Up Stories» εν μέσω χιονοθύελλας εξασφάλισε με drone εικόνες από την ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνο Φθιώτιδας, όπου σε ορισμένα σημεία το ύψος του χιονιού έφτασε το ένα μέτρο. Στο βίντεο φαίνονται ορισμένα εκχιονιστικά τα οποία προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι.

Σε άλλο βίντεο από την ομάδα «Up Stories» φαίνεται ότι η κακοκαιρία Μήδεια έχει αρχίσει να «στρώνει» το χιόνι και στην Εθνική Οδό «Αθηνών – Λαμίας» στο ύψος του Μαρτίνο απειλώντας να κόψει την Ελλάδα στα δύο.

Η εικόνα με τα χιόνια από τον δορυφόρο της NASA

Η κακοκαιρία «Μήδεια» κάλυψε με χιόνια τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, που αποτυπώθηκε στην εικόνα του δορυφόρου «Terra» της NASA, όπως αναφέρει η υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στον λογαριασμό της στο Twitter.

Το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Ελλάδας είναι καλυμμένο με νέφη τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και δεν διακρίνεται στην εικόνα που δημοσιεύτηκε, όπως σημειώνει το «meteo».

Θυμηθείτε εδώ μοναδικά στιγμιότυπα από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Λαμία και Δράμα, όπως καταγράφηκαν την Κυριακή (14/02).

Πηγές: Up Stories, meteo

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...