Και ξαφνικά η Κεραμέως έδωσε εντολή να «ανέβει» η σύμβαση με τη Cisco

Ένα έγγραφο 172 σελίδων (!) που περιλαμβάνει κάποιες από τις συμβάσεις της εταιρείας Cisco με το υπουργείο Παιδείας για την παροχή της τηλεκπαίδευσης μέσω της πολυσυζητημένης πλατφόρμας Webex, αλλά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και την πράξη 109/21 του ελεγκτικού Συνεδρίου που φέρεται να ενέκρινε τις συμβάσεις, ανάρτησε ξαφνικά στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Παιδείας!

To έγγραφο περιλαμβάνει κάποιες από τις συμβάσεις, έχει αναφορές στο θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων και περιλαμβάνει και την αιτιολόγηση αλλαγής παρόχου τηλεκπαίδευσης που είχε γίνει πέρυσι.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανάρτηση αυτή φέρεται να έγινε το Σάββατο 20 Μαρτίου, δεν ανακοινώθηκε σε κανέναν, και τιτλοφορείται “Πράξη Ελεγκτικού Συνεδρίου – Απόφαση ΚτΠ – Επιστολή Συμφωνίας ΥΠΑΙΘ-CISCO”.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, η Νίκη Κεραμέως απαντά σε ερωτήσεις του Νίκου Φίλη και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το θέμα της τηλεκπαίδευσης και της σύμβασης με τη Cisco, οπότε η αιφνιδιαστική αυτή ανάρτηση μπορεί να ερμηνευθεί υπό αυτό το πρίσμα.

Για το νέο αυτό “τέχνασμα” της υπουργού Παιδείας, οφείλει κανείς να τονίσει την ιδιάζουσα μεθόδευση που επέλεξε, αντί να το κοινοποιήσει επεξηγώντας περί τίνος πρόκειται στον Τύπο και στα κόμματα εγκαίρως, να το αναρτήσει σιωπηλά, ημέρα Σάββατο (κατά την ανάρτηση) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, ώστε να έχει επιχειρήματα σήμερα στη Βουλή τα οποία είναι αδύνατο να ελεγχθούν σε τόσο σύντομο διάστημα ακόμα κι αν αποδεχθούμε ότι η ανάρτηση έγινε όντως Σάββατο.

Η κ.Κεραμέως επιλέγει να αιφνιδιάζει αντί να δίνει σαφείς απαντήσεις.

Δικαίωμά της να επιλέγει να πολιτεύεται ανορθόδοξα, αλλά και δικαίωμά μας να μελετήσουμε το κείμενο και να επανέλθουμε.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

tilekpaideusi

Πηγή: alfavita.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...