Ηλιόπουλος σε Πελώνη: Η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης γεννά τις αντιδράσεις

«Ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία σε δική της ανακοίνωση καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «επενδύει στον διχασμό και στην πόλωση».

Η ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος: «Αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο fb. Η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που γεννά τις αντιδράσεις. Μία κυβέρνηση που ανακοινώνει lockdown μέσα στο lockdown, που οδηγεί τους ανθρώπους να ρισκάρουν καθημερινά όταν συνωστίζονται στα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δήλωσή του ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει σε πανδημία, οικονομία και επενδύει στον διχασμό».

ΜέΡΑ25: Επίθεση στην κυβέρνηση για τη λειτουργία της αγοράς και τη διαχείριση της πανδημίας

Εν τω μεταξύ, επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά και την λειτουργία της αγοράς διατυπώνει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του.

Το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «ο «γυάλινος κόσμος» της επιστροφής σε μια κανονικότητα για το λιανεμπόριο και την αγορά που έπλαθαν τις τελευταίες μέρες οι υπουργοί Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού, κονιορτοποιήθηκε σήμερα από το σφυρί της κυβερνητικής εκπροσώπου, μέσα από τον άλλο «γυάλινο κόσμο», της τηλεόρασης».

Δυστυχώς, προσθέτει, «το ίδιο σφυρί δεν θα καταδεχτεί ποτέ να θρυμματίσει και τη φούσκα της αποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι αριθμοί των κρουσμάτων όμως το κάνουν αυτό πολύ πιο οδυνηρά, εκθέτοντας την κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα για να ανατραπούν τα δυσχερή υγειονομικά αυτά στοιχεία. Ακόμα και σήμερα ο κ. Κικίλιας εκλιπαρούσε τον ιδιωτικό τομέα υγείας να συνδράμει το ΕΣΥ έναντι ανταλλαγμάτων, επιστρατεύοντας μέχρι και τον κ. Πατούλη».

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...