Ηλιόπουλος: Χυδαία προπαγάνδα της ΕΡΤ για την κατάσταση των ΜΕΘ στο «Σωτηρία»

Πυρά κατά της κυβέρνησης αλλά και της ΕΡΤ σχετικά με τις ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σε σημερινή του δήλωση.

Έκανε λόγο για «χυδαία προπαγάνδα» από την πλευρά της ΕΡΤ, προκειμένου να καλύψει τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ που λειτουργούν στη Σωτηρία, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιμένει στην εγκληματική επιλογή να μην προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό στο ΕΣΥ.

«Η ΕΡΤ για να υποστηρίξει τα χθεσινά ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τον αριθμό των ΜΕΘ που λειτουργούν από τη δωρεά της Βουλής στο “Σωτηρία”, στα ρεπορτάζ της φιλοξενεί δηλώσεις της πνευμονολόγου κ. Γκάγκα, η οποία τυγχάνει να είναι και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ καθώς και νυν πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας του υπουργείου», σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «η σημερινή αυτοψία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε πως λειτουργούν σχεδόν οι μισές, αφού δεν υπάρχει ακόμα επαρκές προσωπικό να τις στελεχώσει», υποστηρίζει.

Όπως σχολιάζει, «ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες πως ο διοικητής οφείλει να παραιτηθεί εφόσον έχει πει ψέματα», ενώ δηλώνει πως αναμένονται οι «ανάλογες ενέργειες».

«Η κυβέρνηση επιμένει στην εγκληματική επιλογή να μην προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό στο ΕΣΥ και η ΕΡΤ απλώς φροντίζει να το καλύπτει με χυδαία προπαγάνδα», καταλήγει.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...