Ηχητικά ντοκουμέντα από τα Σεπόλια: Χυδαίες φράσεις, βία και κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς

Απίστευτη χυδαιότητα, κλοτσιές και βρισιές από την πλευρά των αστυνομικών τη στιγμή των συλλήψεων στα Σεπόλια στις 17 Νοεμβρίου αποκαλύπτει ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η συλλογικότητα «Μένουμε ενεργοί».

Σε αυτό ακούγεται η χυδαία φρασεολογία των αστυνομικών όταν αυτοί απευθύνονται στη νεαρή κοπέλα, αδερφή του 24χρονου συλληφθέντα, τη στιγμή της σύλληψής της, η βίαιη προσαγωγή της αφού τις τραβούν τα μαλλιά, αλλά και η αδιαφορία τους στις εκκλήσεις για νερό τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του ο πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το αστυνομικό τμήμα, οι συλληφθέντες ζητούν από τους αστυνομικούς να τους δώσουν μάσκες για τον κορονοϊό, ωστόσο η απάντηση που παίρνουν είναι «μη μιλάς». Η αδερφή του 24χρονου μάλιστα, ζητά να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί την αγνοούν επιδεικτικά.

Ακούστε τα ηχητικά:

Υπενθυμίζεται ότι στα Σεπόλια ανήμερα της επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, αστυνομικοί και συγκεκριμένα δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησαν νεαρό διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε σε συγκέντρωση, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν και συνέλαβαν το νεαρό, παρουσία των γονιών του που προσπάθησαν να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν το παιδί τους. Μάλιστα μάρτυρες αναφέρουν ότι ξυλοκοπήθηκαν και αυτοί.

Ο νεαρός διαδηλωτής οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου συνεχίστηκε η ένταση με κόσμο να συγκεντρώνεται στο σημείο για να υποστηρίξει τον συλληφθέντα.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του 20χρονου νεαρού ένιωσε αδιαθεσία από την ταραχή και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Τελικά ο νεαρός συλληφθείς οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, η αδελφή του φοιτητή, ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραλίγο να της σπάσουν το γόνατο. H σύλληψή της έγινε τραβώντας τη από τα μαλλιά και σέρνοντάς τη στο τμήμα όπου οι αστυνομικοί – μέσα στο ΑΤ – της έριξαν γροθιά στο κεφάλι.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...